Advokatnævnet


Godkender Advokatsamfundet at advokater udlejer privatejendom uden ejerens godkendelse for egen vinding skyld og er dette en fremtidig milliard forretning for advokater ?

 

Når Advokatnævnet godkender at advokater udlejer anden mands ejendom uden at informerer den retmæssige ejer af andelslejligheden, betyder det så en generel godkendelse fra advokatsamfundet til at dets medlemmer, så de kan udleje alle private andelslejligheder for egen vindings skyld ?.

For eksempel kan hjemvendte IS kriger med hjælp fra advokater, bo i andelsboligforeningen og få nyt sygesikringsbevis samt pas. Folkeregisteret i Odense samkøres ikke altid med det rigtige folkeregister, således kan personer der vil leve skjult overfor politiet og andre myndigheder uden problemer bosætte sig i Odense. Dette med støtte fra Advokatnævnet.

Advokater kan formidle indbrud i andelslejligheder for at kunne udleje disse uden samtykke fra ejeren, men med Advokatnævnets accept.

 
Måske mener advokatnævnet, at den immunitet over for dansk straffelovgivning som folketinget gav den danske advokatforening i forbindelse med retsopgøret om selskabstømning, der pågik i årene fra 1987 til 1994, stadig gælder her i 2020. Denne immunitet gælder vist kun for tyveri af statens penge og ikke kriminelle aktiviteter overfor privat personer.

 

 

 

Tilbage